Søkeord:  
Søk
Banner top 11.12.19

Skal de spise kebab sammen?

I dette intervjuet får en fan stille spørsmål til forbildet. Holder Cezinando løftet sitt, skal han ut og spise kebab sammen med ålesundsrapperen Isak «Shorty» Kvamme.

Kultur
Tekst Maria Finnøy Fagervoll   
Foto AkaM1k3 / Maria F. Fagervoll   
(04/10/2017)
Bildetekst:Vi lot den lokale rapperen Isak ”Shorty” Kvamme skrive intervjuspørsmålene til forbildet Cezinando, som spiller på Terminalen 11. oktober. Les hvordan det gikk. (Foto til høyre: akam1k3) 
 
. . . 
 
«Først la meg presentere meg selv! Jeg heter Isak Kvamme, men går under artistnavnet Isak Shorty (sjekk meg ut ❤) og er veldig stor tilhenger av deg, Cezinando. Så skal jeg forresten ta 1111 tattis om et par uker!»
Slik lyder fanbeskjeden til artist Cezinando fra Isak «Shorty» Kvamme, en ung rapper fra Ålesund som ønsker å leve av musikken. Nytt i Uka har nemlig bedt han om å skrive noen spørsmål til forbildet sitt som vi kunne stille over telefon. 11. oktober spiller Cezinando på Terminalen. Slik gikk det:
 
Isaks spørsmål
– Hvem ser du på som den mest undervurderte rapperen i Norge akkurat nå?
– Akkurat nå synes jeg det er Angelo Reira fra Bergen. Jeg synes han er jævlig rå, og han har mye som er fantastisk bra og som ikke har fått så mye oppmerksomhet.

– Tenker du ofte over hvor stor innflytelse du har på norsk ungdom gjennom musikken din?
– Sannheten er vel egentlig nei. Jeg tenker ikke så mye på det til daglig. Samtidig føler jeg at jeg er en artist som forsøker å ha et budskap i musikken min. Så i et kunstnerisk perspektiv så gjør jeg det, uten at det styrer meg.

– Hva ville du kalt barna dine dersom du fikk en gutt og en jente?
– Da hadde jeg oppkalt dem etter noen fete folk jeg kjenner. Jeg hadde kanskje oppkalt sønnen etter faren min, som heter Orlando. Datteren min skulle hett Elise By Olsen etter ei venninne.

– Den 6. oktober slipper du ny skive – kan du gi et stikkord på hva den omhandler?
– Den handler om løsrivelse, oppmerksomhet, ensomhet og kjærlighet.

– Vil du bli med meg ut og ta en kebab en gang? Hit me up!
– Ja, det skulle bare mangle!
 
Fanmail
Cezinando bemerker at han synes det var kult å få spørsmål fra en fan.
– Jeg får mye tilbakemeldinger fra fans på internett, mail og Facebook. Og så hender det at jeg får brev i posten, ofte fra barn. Det er fantastisk nydelig, sier han.
Cezinando har gjort det stort de siste årene. I 2016 vant han årets Urørt, og han ble årets tekstforfatter under Spellemannprisen 2016. Nå gir han ut ny plate, og publikummet i Ålesund blir de aller første som får oppleve det nye materialet live.
– Det blir aller første gang jeg spiller sangene live og i sin helhet. Det blir veldig spesielt for meg, i alle fall. Jeg håper de mest ivrige ålesundsfansa mine kanskje rekker å lære seg et par tekster før konserten. Jeg er veldig glad i Ålesund. Det er en by med sjel. Jeg har en god venn der, Benjamin, som har en hytte vi planlegger å ta oss et nachspiel på.
 
 15 SISTE
  11. desember 2019
  4. desember 2019
  27. november 2019
  20. november 2019
  13. november 2019
  6. november 2019
  30. oktober 2019
  23. oktober 2019
  16. oktober 2019
  9. oktober 2019
  2. oktober 2019
  25. september 2019
  18. september 2019
  11. september 2019
  4. september 2019
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag