Søkeord:  
Søk
Banner top 04.12.19

Lanserer EPen fredag

– Vi kommer til å spille musikk fra EPen vår. Vi har ikke helt bestemt hvor, men vi blir å høre i byens gater. For at flest mulig skal få oppleve oss, blir lanseringen etter at folk er ferdig på jobb.

Kultur
Tekst Maria Nerhus   
(21/03/2018)
Bildetekst: Det jobbes med å spille inn ny gitarist i Kahli Slogh, og da er «Hella rebellion» det eneste flerkulturelle punkbandet på Vestlandet, tror vokalist Markus Olausen. Resten av bandet er (fra venstre) Markus Olausen (vokal), Sindre Brunes (bak trommene), Øystein Westrum (bass) og Rune Nordheim (gitar). (Foto: Sara Katrin).   
 
. . .
 
Det lokale rockebandet Hella Rebellion har allerede gitt ut to singler og er klare til å slippe EPen sin «Drop the Soap» kommende fredag. Bandnavnet forklares til å være en sammenskrivning av «one hell of a rebellion», og gjenspeiler deres uttrykk av å være lei av ting uten sjel. 
– En musikkanmelder har spådd albumet til det beste Scandic rock som er kommet siden Turbonegers Apocalypse dudes. Det er noe vi setter enorm pris på, sier vokalist Markus Olausen.
Singlene som allerede er ute, heter F.Y.C.C og Rebelliön. Ifølge vokalisten er uttrykket «ganske aggressivt» og et forsøk på å finne sin egen stil og sjanger, uten å ville bli knagga på spesifikke sjangre. Det er likevel i retning punkrock.
 
Ocean Sound-produksjon
Debutskiva ble spilt inn på Ocean Sound Records på Giske i desember. EPen har åtte låter på engelsk.
De fem bandmedlemmene kommer fra Aspøya, Hessøya og Valderøya. Tre av dem har tidligere spilt sammen i Long Lasting Train. Alderssammensetningen sprer seg fra 24 til 38 år.
«Hella Rebellion» består i tillegg til Olausen, av Kahli Slogh, som er i ferd med å spille seg inn som lead- og sologitarist, Rune Norheim på gitar, Sindre Brunes på trommer og Øystein Westrum på bass.
– Vi hadde første konsert med Blood Command for noen helger siden på Terminalen, forteller Olausen.
Videre planer for «Hella rebellion» dreier seg om å prøve å få til en festivalsommer, og så stå for egne konserter.
– Med våre show, ønsker Olausen. 
 15 SISTE
  4. desember 2019
  27. november 2019
  20. november 2019
  13. november 2019
  6. november 2019
  30. oktober 2019
  23. oktober 2019
  16. oktober 2019
  9. oktober 2019
  2. oktober 2019
  25. september 2019
  18. september 2019
  11. september 2019
  4. september 2019
  Får medalje: Deltok i ...
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag