Søkeord:  
Søk
Banner top

Nær og samlende skolevandring

Elevene ved Aspøy skole brukte den siste tiden før påske til å jobbe med felles tema. Hvert klassetrinn laget sin utstilling som ble gruppevis besøkt, sammensatt av elever på tvers av alle klassetrinna. ”Ålesund, byen og havet” ble ulikt løst av klassene.

Aktuelt
Tekst Maria Nerhus   
Foto Maria Nerhus   
(04/04/2018)
Bildetekst: Mohammed, Maya-Elena og Emilie i tredje klasse presenterer til resten av gruppa hvordan de har jobbet med prosjektet. Med arbeidstittelen «Under Hellebroa» har klassen blant annet tatt for seg problematikken rundt forsøpling.– Når mange kaster plast i sjøen, kan fisken spise det og dø, opplyste de et lydhørt publikum om.
 
. . . 
 
 
Alle elevene hadde sitt gruppenummer markert på hånda for å lettere holde følge med hvilken gruppe de tilhørte underveis. Åtte stasjoner skulle besøkes, i et forholdsvis tett tidsskjema, så det var bare å henge på i forflytningene mellom klasseromma.
– Dette er en del av Kultur for andre (KUA), som vi er med på, forteller undervisningsinspektør Lisbeth Båtnes Hareide, mens hun følger med på det elevene presenterer. 15 SISTE
  Fortviler over nestenu...
  Plastsjokket
  100 programinnslag til...
  Pop-up som provoserer
  Gler seg over dagen i ...
  Klar for vårlige svev ...
  Yrkesfagelever med int...
  Lindex tilbake til sen...
  Nær og samlende skolev...
  Amerikansk idrett på f...
  Med tanke om forståels...
  – Fjelltun-ulykka har ...
  Lanserer EPen fredag
  – Det vil oppstå farli...
  Ønsker å gjøre Langevå...
annonse   
Frist LM
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag