Søkeord:  
Søk
Banner top 11.12.19

Frister med Pool Party

150 ungdommer inviteres til en skikkelig fest i Moa Svømmehall.

Kultur
Tekst Maria Nerhus   
(06/03/2019)
Bildetekst: For 14 år siden var Pool Party et populært arrangement i svømmehallen på Moa. (Foto: Geir Srisoi)
 
. . .
 
– Dette blir en festkveld for absolutt alle ungdommer, enten du vil bade eller ikke, sier Mathias Tvedten, kulturkonsulenten som arbeider målretta til ungdom.
Det er 14 år siden Ålesund kommune tok initiativ til å bruke svømmehallen på denne måten, og kultursjef i Ålesund kommune, Oskar Skulstad, er glad for at det igjen skal tas bølgen for ungdom.
Kulturavdelingen jobber hele tiden for å utvikle samarbeid der vi utnytter hverandres ressurser. Det er suverent at kulturkonsulenter kan ta i bruk svømmehallen for å friste ungdom til å møtes og være aktive på nye måter.
 
Samler ungdommen
Kulturkonsulent Tvedten sier at Ung i Ålesund har en stor gruppe ungdommer som er med på forskjellige kulturarrangement. 
– Vi har nå lyst til å samle mange av disse, til en stor felles festkveld! inviteres det.  
Tvedten forteller videre at de ville gjøre en tvist på det hele, og dermed bestemte at de skulle lage en helaften på svømmehallen, med diskolys og heftige rytmer. 
 
Mye som skjer
Ung i Ålesund er initiativtaker til kvelden. De har fått med seg flere på laget, som skal sørge for at dette blir en fantastisk opplevelse for ungdommene. Moa Svømmehall står for sikkerheten og stiller med badevakter som sørger for at alt går bra for seg, også i garderobene. Ålesund sportsdykkerklubb stiller med dykkere som skal la folk få prøve å dykke, og se til at ungdommene er trygge i vannet. Ålesund Svømme- og livredningsklubb skal ha svømme- og synkronsvømmeshow. Tanken er å arrangere en «dødsekonkurranse» for dem som har lyst å prøve, en skliekonkurranse er tiltenkt, så vel som en «funballz»-konkurranse, med kinobilletter til vinnerne. 
– Har du lyst til å holde deg på land, eller ta med slåbroken i tilfelle du får lyst til å bade likevel, kan du gjerne det, legger kulturkonsulenten til. 
 
Skal føle seg trygge
Sikkerheten rundt arrangementet er viktig.
– Vi kommer til å samle inn alle mobiler før ungdommene går i garderoben, så ikke det oppstår noen uheldige situasjoner. Vi har også lyst til at dette skal være et arrangement for alle, så inngangsbilletten koster ikke stort mer enn vanlig, og da får du servert pizza i tillegg, fristes det med.
Det vil også være et maks antall Pool Partyere med 150 ungdommer. 
– Så her er det førstemann til mølla! Blir det fullt er det klart at vi skal arrangere det igjen, lover Tvedten.
 15 SISTE
  11. desember 2019
  4. desember 2019
  27. november 2019
  20. november 2019
  13. november 2019
  6. november 2019
  30. oktober 2019
  23. oktober 2019
  16. oktober 2019
  9. oktober 2019
  2. oktober 2019
  25. september 2019
  18. september 2019
  11. september 2019
  4. september 2019
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag