Søkeord:  
Søk
Banner top 11.09.19

Semifinale i straffespark

Lærkula legges på krittmerket 11 meter fra mål. Foran deg er det bare keeperen på motstanderens lag. Han skal redde skuddet. Skuddet som du skal sette i mål.

Aktuelt
Tekst Maria Nerhus   
Foto Maria Nerhus   
(02/05/2019)
Bildetekst: Administrasjonen i Spjelkavik IL stiller med eget lag når de arrangerer semifinale i straffekonk, blant andre med keeper for anledningen, Torgeir Glomseth Olsen og skytter Magnus Antonsen. Tilskuer Kurt Svendsen skal også stille på laget.
 
. . . 
 
Nerver, dagsform, gårsdagens middag – dette er elementer som kan være avgjørende for hvem som klarer å kvalifisere seg til NM i straffespark på Youngstorget i Oslo, 1. juni. For å kunne klare det, må en semifinale vinnes, og den arrangeres på Spjelkavik Arena, 11. mai. To hovedkriterier for påmelding gjelder: det er 18 års aldersgrense, og man må stille med fem spillere, der én er keeper. Kjønnssammensetning bestemmer hvert enkelt lag selv.

Dette er en artig greie og helt uhøytidelig for venner og bedrifter, mener Kurt Svendsen, som er salgs- og markedsansvarlig i Spjelkavik Idrettslag. Han stiller på laget til administrasjonen i egen klubb, styret stiller med ett og ellers oppfordres det til «alle andre» om å stille lag også.

Lørdag er det også hjemmekamp for a-laget, så de får ikke stille til straffekonk-konkurranse. Spjelkavik møter Eidsvold Turn og deltakerne i Straffekonken får gratis inngang på kampen.

-         Vi kan konkret oppfordre fotballkretsen og klubbene rundt omkring, samt sponsorene våre om å stille lag, inviterer Svendsen.

-  
15 SISTE
  11. september 2019
  4. september 2019
  Får medalje: Deltok i ...
  Spreke små på tur
  Kokkekamp med stort en...
  Dronningen kommer!
  Semifinale i straffesp...
  Å skrive ned det mormo...
  - Det finnes gode grun...
  Vil male historisk bym...
  Høytidelig russedåp
  Ungt talent med uvanli...
  – Alkolås er fremtiden
  Kjek(a)os i Langevåg
  – Positiv lederskap gi...
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag