Søkeord:  
Søk
Banner top 15.01.20

Dronningen kommer!

Om dronning Sonja kommer til ferdiglaget brennsnut er uvisst, men det er i alle fall klart at majesteten besøker Alnes fyr og opplevelsessenter på Godøya. I sommer skal hun holde storslått utstilling. Detaljer om besøket holdes tett til brystet – enn så lenge.

Aktuelt
Tekst Andreas G. Hesselberg   
Foto Andreas G. Hesselberg   
(08/05/2019)
Bildetekst: - Her skal dronning Sonjas kunst få henge, sier daglig leder Ann-Helen Støbakk ved Alnes fyr og opplevelsessenter.
 
. . .
 
Dronningen har besøkt Alnes flere ganger tidligere, blant annet ved åpningen av opplevelsessenteret. Vi spør hvorfor dronningen har valgt akkurat Alnes for å holde utstilling.

- Seriøst, se på lokalet her da, sier en ivrig og begeistret daglig leder, Ann-Helen Støbakk.
- Vi har forstått det sånn at hun er veldig glad i Alnes, fortsetter hun uten å kunne avsløre for mye.

Vasking og polering
Støbakk har altså ikke så mye hun kan si om besøket ennå, men kan fortelle at dronningen dukker opp rundt jonsok. Hun kan love at både besøket og utstillingen blir bra.

- Dette gleder vi oss veldig til, og vi kommer til å vaske og polere hver krik og krok. Vi skal også pusse opp galleriet, slik at det ser helt fantastisk ut! Det blir sparkling, pussing og vasking. Her skal det ikke være et fingermerke når hun kommer!
 

En slags nyåpning

Støbakk føler at senteret blir åpnet på nytt igjen nå som dronningen kommer.
- Det er så stort! Det er en ære; vi er ydmyke og takknemlige for at vi får lov til dette. Dette setter jo Alnes og opplevelser her på kartet. Veldig mange kommer sikkert langveisfra for å se utstillingen. Vi har en veldig flott og jordnær dronning! Jeg gleder meg masse, og det blir sikkert noen søvnløse netter før det hele skjer, sier hun med et glimt i øyet.

Nå venter den daglige lederen på ytterligere informasjon om både besøket og sikkerhetstiltak fra Slottet.
 

Høysesong

Det har vært mye tunnelstenging i det siste, men Støbakk vil gjerne skryte av og takke Godøy-folket som har stilt opp og brukt opplevelsessenteret mye i perioden.
- Nå står senteret foran høysesongen, hvor blant andre mange cruiseturister og pensjonistforeninger kommer på besøk. Gratis påfyll av både brennsnut og kaffe trekker folk, kan hun bekrefte.

Med nylig tiltrådt kjøkkensjef blir det kanskje servert noe lekkert under dronningbesøket, selv om Støbakk hverken kan bekrefte eller avkrefte dette på nåværende tidspunkt. Den som venter, får se.

Dronningen har ingen balkong å vinke fra på Alnes, men folk vil garantert få muligheten til å vinke til henne uansett.  Og hvem vet; kanskje hun tar seg en fjelltur samtidig?15 SISTE
  15. januar 2020
  8. januar 2020
  18. desember 2019
  11. desember 2019
  4. desember 2019
  27. november 2019
  20. november 2019
  13. november 2019
  6. november 2019
  30. oktober 2019
  23. oktober 2019
  16. oktober 2019
  9. oktober 2019
  2. oktober 2019
  25. september 2019
annonse   
Annonsere i nytt i uka
annonse   
Nytt i Uka Forlag