Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  Fortviler over nestenulykker i Blindheimsgeilane
  Plastsjokket
  100 programinnslag til inspirasjon for alle
  Pop-up som provoserer

AaFK

Stormen-Tom tror på bronsemedalje

Stormen er klar til innsats og vil gi lyd fra seg på alle kampene som står for døren i en lang sesong. – Jeg har god tro på laget og en berettiget forhåpning om bronsemedalje, sier Stormen-leder Tom Walderhaug.

AaFK
Tekst Lars Olausen   
Foto Lars Olausen   
(16/03/2011)
- Vi har forberedt oss godt og er klare til å gi laget vårt solid støtte gjennom årets sesong, som jeg tror blir jevn, og det blir tett i toppen. Det er ikke noen grunn til at det ikke skal bli minst like bra som i fjor, og da er så absolutt en bronseplass innen rekkevidde, sier Tom Walderhaug.

Tror på Grytebust
–  Mange påpeker at to matchvinnende personer er forsvunnet idet Anders Lindegaard og Tor Hogne Aarøy ikke er med på årets lag. Hva tror du selv om det?

–  Det er to spillere vi gjerne skulle hatt med fortsatt, men jeg tror vi har greid å kompensere på en god måte, og at det kanskje ikke får så store følger som mange tror. Sten Grytebust er en god keeper, og jeg tror han vil ta et par steg opp fra tidligere. Også Solo (Solomon Okoronkwo) har jeg tro på. Han har god fysikk, og jeg tror han vil erstatte Tor Hogne på en utmerket måte, sier Stormen-leder Tom.

En av ligaens beste midtbaner
– I tillegg mener jeg at vi også har en av ligaens beste midtbaner, hvor Jason Morrisson fort kan vise seg å være en av de aller beste. Også Barrantes (Michael Barrantes Rojas) har begynt å vise hva han er god for, legger Tom Walderhaug til.

Gode takter
Tom sier at laget viste gode takter på La Manga, og tross en liten tilbakegang mot Sogndal var det igjen gode takter i alle fall i én omgang mot Brann. (Dette skrives før kampen mot Molde, så den har han ikke fått vurdere).

Stormen har også fått bedre plass på stadion, fremdeles bak målet mot vest, men høyere opp på tribunen. Av de 4000 registrerte medlemmene har 1500 til nå betalt medlemskontingenten. I tillegg til Stormen Ålesund er det Stormen-avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim (Stormen Bart) og Stavanger.

Les i papiravisa hva 45 andre lokalpatrioter tror om årets AaFK-lag!
Du kan også gå direkte til side 32-33 i nettutgaven av papiravisa. (Ved å trykke på lenken øverst til høyre på hjemmesida, kommer du alltid til nettversjonen av Nytt i Ukas ferskeste papirutgave.)


15 SISTE
  Sjansen for nedrykk el...
  I full oppløsning, ned...
  Veben håper CLS kan bl...
  Spilleranalysen gir et...
  Er Trond Fredriksen et...
  Bryter mot guttene – o...
  Stakkars AaFK. Dette s...
  Vil jobbe knallhardt f...
  Hvem skal erstatte Mic...
  Den gode svensken takk...
  – Barrantes må selvsag...
  Skandaløs og uverdig k...
  Uff og uff – hjem fra ...
  Ålesunder nordisk mest...
  ”Mos” gleder seg til å...