Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  Sommer i nordvest
  Frykter for sjøsikkerheten
  – Vi blir motarbeidet av vegvesenet
  Nå blir det regnbuefest i Ålesund

Cupgull også til populære Diego!

Også populære Diego da Silva kan putte sølvtøy i skapet. Nylig vant han cupfinalen i Bahrain.

Aktuelt
Tekst Per Rich Hunstad   
(16/11/2011)
GULLGUTT: Diego fikk overrakt cupgullet av selveste Shaikh Abdulla bin Hamad Al Khalifa. En meget betydningsfull mann i Bahrain, og representanten til Kong Hamad under den store fotballfesten. Diego scoret forresten ett av målene under finalen.
 
- - -
 
Han tippet 2-1 til AaFK, og dermed kan vi kanskje si at den tidligere AaFK-spissen Diego da Silva var mer fremsynt enn selveste Snåsamannen. Han tippet nemlig 3-1 til AaFK. Fra sitt hjemsted i Bahrain hilser Diego, og ber oss overbringe gratulasjoner til alle. Herved er det gjort.

Cupmester
Samtidig kan Diego fortelle at han også ble cupmester i år. Naturligvis ikke for AaFK, men for sin nåværende klubb, Muharraq Club i Bahrain. De vant finalen i Kings Cup med 3-0 over Busaiteen Club. En finale som for øvrig ble spilt helga før den norske cupfinalen.

– Jeg er veldig glad. Det føles godt å vinne mitt første mesterskap med Muharraq Club, sier Diego, som også noterte seg for et mål.
 – Heldigvis, legger han til.
– Jeg bommet nemlig på et straffespark like før.

En flott scoring
3-0 scoringen kom da det var spilt etter 13 minutter av andre omgang. Et flott mål i følge Diego, som beskriver scoringen slik.
– Jeg fikk en lang pasning fra venstre side. På touch nummer to fant jeg veien til nettmaskene fra cirka 17 meter.

Muharraq Club ledet for øvrig 2-0 til pause. 1-0 målet kom etter ni minutter, mens det andre målet ble satt inn syv minutter før pause. 

Celebriteter på tribunen
Finalen ble spilt på en stadion som heter ”the National Stadium” i byen Riffa. Kong Hamad av Bahrain kunne dessverre ikke være til stede, men han var personlig representert ved en herremann kalt Shaikh Abdulla bin Hamad Al Khalifa. En betydningsfull mann i kongedømmet, og etter kampen stod han for spillerpresentasjon og premieoverrekkelse. På et fullsatt stadion var det også til stede flere andre celebriteter både fra regjeringen og sportsdepartementet.

Finalescoringen var Diego da Silva sin andre scoring i denne turneringen. Hans første mål kom i kvartfinalen. Da de også vant med 3-0, mot en klubb som heter Al-Manama.

AaFK sin finaleseier ble for øvrig behørig feiret av Diego. Da det var klart at AaFK hadde slått Brann trommet han sammen til en skikkelig grillfest sammen med mange gode venner. – Da hørtes heiarop for AaFK over hele byen, sier en strålende blid Diego da Silva. Som nå ser frem til seriestart. Det skjer i begynnelsen av desember. – Målet er seriegull, sier han. – Det hadde vært kjempestas.15 SISTE
  Sjansen for nedrykk el...
  I full oppløsning, ned...
  Veben håper CLS kan bl...
  Spilleranalysen gir et...
  Er Trond Fredriksen et...
  Bryter mot guttene – o...
  Stakkars AaFK. Dette s...
  Vil jobbe knallhardt f...
  Hvem skal erstatte Mic...
  Den gode svensken takk...
  – Barrantes må selvsag...
  Skandaløs og uverdig k...
  Uff og uff – hjem fra ...
  Ålesunder nordisk mest...
  ”Mos” gleder seg til å...