Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  Sommer i nordvest
  Frykter for sjøsikkerheten
  – Vi blir motarbeidet av vegvesenet
  Nå blir det regnbuefest i Ålesund

Barrantes ble årets entusiast!

Fotballmagikeren Michael Barrantes stakk av med den gjeve Entusiastprisen 2011, men det var så vidt det holdt. Demar Phillips var bare en fotballstøvel bak den populære 28-åringen fra Costa Rica.

Sport
Tekst Eldar Berg   
(14/12/2011)
Fotballmagikeren Michael Barrantes stakk av med den gjeve Entusiastprisen 2011, men det var så vidt det holdt. Demar Phillips var bare en fotballstøvel bak den populære 28-åringen fra Costa Rica. 2011 har vært en varierende sesong for AaFK – og for Michael Barrantes. Fra den magiske og glitrende topp, til det mer ordinære.  Men ingen har trukket Barrantes store fotballbegavelse i tvil: Han er kongen på banen, og kongen i AaFK. Og en av de ypperste midtbanespillerne i kongeriket Norge.

Cuphelten
Til tider har Michael Barrantes vært genial, og måten han feide Brann av banen på i cupfinalen, var formidabel. De arme bergenserne hadde ikke en sjanse mot Barrantes – og han toppet prestasjonen med to vakre mål. Nå skal det selvsagt sies at Barrantes slett ikke var alene på Ullevaal-matta. Hele AaFK-laget gjorde en fantastisk innsats, og Nytt i Ukas fotballkommentator, Per Rich Hunstad, trillet jo fire seksere etter den magiske ettermiddagen i hovedstaden – også kaptein Daniel Arnefjord, Jason Morrison og Jonatan Tollås Nation fikk maksimal uttelling i Hunstads terningunivers.

Men det er liten tvil om at det var 28-åringen fra Costa Rica som var den store giganten på Ullevaal søndag 6. november 2011!

Årets entusiast
Etter at sesongen 2011 er unnagjort, poengene er talt opp og de kloke fotballhodene på Color Line Stadion for lengst har begynt å planlegge et nytt fotballår, rulles matta ut for årets entusiastpris. I år har det vært superjevnt, og det var først etter Brann-kampen 27. november at avgjørelsen falt. Michael Barrantes fikk ukesprisen – og dermed totalt fire stikk i den gjeve pokalen.

Før avslutningskampen var det to spillere som hver hadde tre napp i pokalen, og som dermed hadde mulighet til å kunne slå seg på brystet som årets AaFK-entusiast. Foruten Barrantes, dreide det seg om Demar Phillips. Men det var altså fotball-eleganten fra Costa Rica som var  folkets favoritt. Han vant den flotte pokalen fra Gullsmed Mjelva, og gavekortet på 10 000 kroner fra Kremmergaarden.

Det var så vidt det bar for den populære ballartisten, Demar Philllips kom triksende bak. Men stang inn holder som kjent rikelig i fotballverdenen...

Reglene
Reglene for Entusiastprisen er slik at Nytt i Ukas lesere etter hver hjemmekamp kårer den AaFK-spiller som har stått fram med mest tæl, vinnervilje og lagmoral – i denne sammenheng også kalt entusiasme. Når sesongen er over, er det så den spilleren som har fått flest slike hederskåringer som utnevnes til årets mest entusiastiske AaFK-spiller og som dermed vinner pokalen.

Mange ukesvinnere
Etter årets sesong ser lista ut som følger:

* 1. Michael Barrantes, fire stikk
* 2. Demar Phillips, tre stikk
* 3 Fredrik Ulvestad, to stikk
* 4 Peter Orry Larsen, Sten Grytebust, Enar Jääger, Jason Morrison, Jo Nymo Matland og Jonatan Tollås Nation med ett stikk hver.

Sjuende sesongen
Dette er den sjuende sesongen Nytt i Uka deler ut Entusiastprisen, som går til den spilleren som gjennom sesongen viser mest stå-på-vilje, pågangsmot og lagånd i hjemmekampene. Tidligere vinnere er Lasse Olsen (2005, 2006 og 2008), Haraldur ”Halli” Freyr Guðmundsson (2007) og Anders Lindegaard (2009 og 2010).

Det er i denne rekka av populære AaFK-spillere at Michael Barrantes nå plasserer seg, som vinner av Entusiastprisen i 2011.

Sløyfevinnere
Entusiastprisen er et samarbeid mellom Kremmergaarden, Gullsmed Mjelva og Nytt i Uka. Prisen er et gavekort på 10 000 kroner fra Kremmergaarden og en pokal fra Gullsmed Mjelva. Dessuten blir det etter hver runde trukket ut en stemmegiver som får en Ålesunds-sløyfe fra Gullsmed Mjelva.

Vinnerne etter årets siste hjemmekamp blir kontaktet.

Entusiastprisen 2011 runde for runde, med sløyfevinnere.

15 SISTE
  Sjansen for nedrykk el...
  I full oppløsning, ned...
  Veben håper CLS kan bl...
  Spilleranalysen gir et...
  Er Trond Fredriksen et...
  Bryter mot guttene – o...
  Stakkars AaFK. Dette s...
  Vil jobbe knallhardt f...
  Hvem skal erstatte Mic...
  Den gode svensken takk...
  – Barrantes må selvsag...
  Skandaløs og uverdig k...
  Uff og uff – hjem fra ...
  Ålesunder nordisk mest...
  ”Mos” gleder seg til å...