Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  Bla i ukens utgave her
  Får medalje: Deltok i Tysklandsbrigaden
  Spreke små på tur
  Kokkekamp med stort engasjement

Semifinale i straffespark

Lærkula legges på krittmerket 11 meter fra mål. Foran deg er det bare keeperen på motstanderens lag. Han skal redde skuddet. Skuddet som du skal sette i mål.

Aktuelt
Tekst Maria Nerhus   
Foto Maria Nerhus   
(02/05/2019)
Bildetekst: Administrasjonen i Spjelkavik IL stiller med eget lag når de arrangerer semifinale i straffekonk, blant andre med keeper for anledningen, Torgeir Glomseth Olsen og skytter Magnus Antonsen. Tilskuer Kurt Svendsen skal også stille på laget.
 
. . . 
 
Nerver, dagsform, gårsdagens middag – dette er elementer som kan være avgjørende for hvem som klarer å kvalifisere seg til NM i straffespark på Youngstorget i Oslo, 1. juni. For å kunne klare det, må en semifinale vinnes, og den arrangeres på Spjelkavik Arena, 11. mai. To hovedkriterier for påmelding gjelder: det er 18 års aldersgrense, og man må stille med fem spillere, der én er keeper. Kjønnssammensetning bestemmer hvert enkelt lag selv.

Dette er en artig greie og helt uhøytidelig for venner og bedrifter, mener Kurt Svendsen, som er salgs- og markedsansvarlig i Spjelkavik Idrettslag. Han stiller på laget til administrasjonen i egen klubb, styret stiller med ett og ellers oppfordres det til «alle andre» om å stille lag også.

Lørdag er det også hjemmekamp for a-laget, så de får ikke stille til straffekonk-konkurranse. Spjelkavik møter Eidsvold Turn og deltakerne i Straffekonken får gratis inngang på kampen.

-         Vi kan konkret oppfordre fotballkretsen og klubbene rundt omkring, samt sponsorene våre om å stille lag, inviterer Svendsen.

-  
15 SISTE
  Semifinale i straffesp...
  Ingen bønn; AaFK ikke...
  Offensiv satsing for b...
  Å vinne er ikke det vi...
  Karakterboka - vårseso...
  Sjansen for nedrykk el...
  I full oppløsning, ned...
  Veben håper CLS kan bl...
  Spilleranalysen gir et...
  Er Trond Fredriksen et...
  Bryter mot guttene – o...
  Stakkars AaFK. Dette s...
  Vil jobbe knallhardt f...
  Hvem skal erstatte Mic...
  Den gode svensken takk...