Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  15. januar 2020
  8. januar 2020
  18. desember 2019
  11. desember 2019

Enormt engasjement for Folkets Tæl-pris

Engasjementet om hvem som fortjener Folkets Tæl-pris er stort blant Nytt i Ukas lesere.

Aktuelt
Tekst Kenneth Kamp   
Foto privat   
(12/11/2014)
Sparebank 1 MSN skal dele ut 100 000 kroner til en ildsjel som Nytt i Ukas lesere velger. Ildsjelen kan være enten en enkeltperson, en organisasjon eller et lag. Etter at vi presenterte prisen sist uke, har forslagene om hvem som fortjener prisen, strømma inn.

I første runde har vi oppfordra leserne våre til å sende inn forslag på hvem som bør få Folkets Tæl-pris. Dernest vil en jury bestående av seks personer med ulike posisjoner og bakgrunner plukke ut fem finalekandidater som leserne våre vil få stemme på.

Fem finalekandidater
Nytt i Uka vil presentere de fem finalekandidatene fra og med neste uke, men foreløpig kan vi i alle fall nevne at det er én kandidat som skiller seg ut i forslagsbunken: Den blir nemlig kraftig dominert av Aksla Vel, som gjør et utrettelig arbeid med å gjøre byfjellet vårt enda triveligere og mer attraktivt.

Send inn forslag!
Bortsett fra den nevnte velforeninga, har Nytt i Uka fått inn et bredt spekter av forslag, og juryen vil nok få mange gode diskusjoner om hvem som er de fem mest verdige finalekandidatene. Likevel vil vi gjerne ha inn enda flere forslag, og oppfordrer derfor leserne til å fortsette å sende inn til redaksjon@nyttiuka.no.

Om juryen skal få en sjanse til å vurdere forslagene, må vi ha dem innen fredag morgen kl. 9. Deretter vil juryen gjøre sin vurdering, og 19. november avslører vi den første finalisten. Finaleavstemninga starter to uker senere, etter at alle finalistene er presentert.

Avstemninga vil foregå med SMS, og det vil ikke koste noe å stemme. Det vil imidlertid ikke bli mulig å stemme mer enn én gang fra samme telefonnummer.

Juryen
Juryen som skal velge ut de fem Tæl-pris-finalistene, består av Idar Giskeødegård (salgssjef hos festival- og eventarrangøren Momentium), Tone Støhle (sentersjef hos Kremmergaarden), Geir Ove Vegsund (ordfører i Sula), Sissel Standal (avdelingsleder for økonomi- og samfunnsfag på Fagerliga videregående skole), Eldar Berg (redaktør i Nytt i Uka) og Marita Løvik Stadsnes (rådgiver hos Sparebank1 SMN i Ålesund).
15 SISTE
  Ålesund mangler enebol...
  Kan bli nærmere 40 000...
  Inger Harrington står ...
  Flere elever per lærer...
  Mer børsting og mindre...
  20 KJAPPE: Drømmer om ...
  20 KJAPPE: Stor fan av...
  Enormt engasjement for...
  Tipp slaktevekta til J...
  Politiet: Ungdomsrusen...
  Aksjen med størst pote...
  Får ikke lenger «lønn»...
  Grønne John John vil b...
  Eventyrlig bruktbilsal...
  Kristin klamrer seg fa...