Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  15. januar 2020
  8. januar 2020
  18. desember 2019
  11. desember 2019

– Vi vil gjøre stas på Harald Grytten

Tren-kjeden gir 5000 kroner til statuen av Harald Grytten. – Dette er et bra tiltak, synes daglig leder, Finn-Arve Megard.

Aktuelt
Tekst Kenneth Kamp   
Foto Arkivfoto   
(05/01/2011)
Megard, har selv opplevd Harald Grytten i aksjon flere ganger, både på kundeturer med Nordea og ved andre anledninger. Det har alltid vært spennende, synes han.

Prisverdig
– Harald Grytten er en svært kunnskaps- og fargerik person, som vi svært gjerne vil være med og gjøre stas på. Det er virkelig prisverdig å ta vare på historien slik han gjør, så denne statuen fortjener han virkelig! sier Megard.

Også Tren-kjeden har flere ganger benyttet seg av Harald Gryttens enestående evne til å kombinere kunnskap med formidling:

Interessant
– Han var blant annet med å åpne ett av trengingssentrene våre, og da vi hadde bli-kjent-dag for bedriftene i Daaeskogen og den nye Daaegården, var han her og kåserte om utviklinga i Moa-området de siste tiårene. Det var, som alltid, svært interessant å høre på, forteller Finn-Arve Megard – som ikke en gang er ålesunder:

– Jeg er født og oppvokst i Molde, har foreldre som begge er fra Nordmøre, og de siste 15 årene har jeg bodd på Sunnmøre. Derfor kaller jeg meg gjerne hundre prosent møre- og romsdaling!
 15 SISTE
  Grytten-statuen har an...
  Statua av Harald Grytt...
  Juryen valgte Olaf Leo...
  Her skal Grytten-statu...
  Takker ja til å lage G...
  I BILDET: Han lanserte...
  Farstad Shipping støtt...
  Alle bankene vil ha Ha...
  Statueaksjonen fortset...
  – Vi vil gjøre stas på...
  Folkegaveaksjonen: Bid...
  Nå nærmer vi oss 700 0...
  Hun vil ha statuedialo...
  – Harald er uvurderlig...
  – Harald Grytten er en...