Søkeord:  
Søk
SISTE NYTT
  15. januar 2020
  8. januar 2020
  18. desember 2019
  11. desember 2019

Farstad Shipping støtter Harald-statuen

Blant alle som vil gi sin støtte til å få Harald Grytten på sokkel, finner vi også Farstad Shipping, som gir 10 000 kroner til folkegaveaksjonen.

Aktuelt
Tekst Kenneth Kamp   
Foto Kenneth Kamp   
(19/01/2011)
Styreleder Sverre Andreas «Andy» Farstad, har opplevd Harald Gryttens byentusiasme ved flere anledninger:

– Det er noen år siden nå, men jeg har vært på flere byvandringer med ham, og også på bybrannvandring. Best husker jeg hans enorme entusiasme, og det er ingen tvil om at Harald Grytten har bidratt til å gjøre oss alle mer stolte av Ålesund og mer opptatt av å ta vare på byen vår. Det har igjen ført til at byen bare blir finere og finere med årene, mener Andy.
Også i bedriftssammenheng har Andy mange og gode erfaringer med Harald Grytten: Når rederiet har tilstelninger med utenbysfolk, er det ikke uvanlig at Grytten tilkalles for å øse av sitt overflødighetshorn med ålesundskunnskap.

– Det er ingen tvil om at Harald Grytten fortjener en statue, så dette vil vi svært gjerne være med å støtte, sier Andy Farstad.

Farstad Shipping ble startet i 1956, og er i dag et supply-rederi med 58 skip (pluss fire i bestilling fra STX) og 1950 ansatte over hele verden (derav 450 norske sjøfolk og vel 70 landkrabber på kontoret i Ålesund). Bedriften har også kontor i Brasil, Australia, Singapore og Skottland, men hovedkontoret er og blir i Ålesund, garanterer Andy Farstad.


15 SISTE
  Grytten-statuen har an...
  Statua av Harald Grytt...
  Juryen valgte Olaf Leo...
  Her skal Grytten-statu...
  Takker ja til å lage G...
  I BILDET: Han lanserte...
  Farstad Shipping støtt...
  Alle bankene vil ha Ha...
  Statueaksjonen fortset...
  – Vi vil gjøre stas på...
  Folkegaveaksjonen: Bid...
  Nå nærmer vi oss 700 0...
  Hun vil ha statuedialo...
  – Harald er uvurderlig...
  – Harald Grytten er en...